Parkeren

Zakelijke laadpaal voor je eigen winkel?

0

Wil jij een zakelijke laadpaal voor je eigen winkel? Dan is dat in een handomdraai geregeld. Wij geven je de antwoorden over elektrische rijden en laadpalen in dit artikel op een rij.

Iedereen moet zijn steentje bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Dat betekent afval scheiden, maar ook meegroeien met ontwikkelingen. Eén van deze ontwikkelingen is toch wel milieuvriendelijk reizen. Maar zo’n laadpaal hoe gaat dat nu precies met de installatie hiervan? Je kan bijvoorbeeld een zakelijke laadpaal laten installeren. Dan heb je gelijk een alles-in-één oplossing, en hoef jij je geen zorgen te maken over onderhoud en installatie. Onder aan het artikel vind je nog meer over hoe makkelijk het is om een elektrische laadpaal voor je eigen winkel te plaatsen.

5 redenen waarom elektrisch rijden op de zaak:

Milieuvriendelijk gaan reizen is dus de toekomst. Als jij als bedrijf wil meegroeien zal je zelf ook iets moeten doen. Wij geven je redenen om elektrisch te gaan rijden.

Goed imago

Het is van alle tijden dat we kijken naar wat iemand heeft om hem of haar te beoordelen. Dit kan zijn een groot huis, een mooie boot of een flinke auto. Maar dat heeft de laatste jaren met de komst van elektrische auto’s een andere wending gekregen. Wil jij dus een goed imago krijgen met je bedrijf, dan kies je voor een elektrisch voertuig.

Vrijstelling van BPM

Je hoeft geen BPM te betalen wanneer jij met een elektrische auto rijdt. Zeker tot aan 2025 geldt deze regeling nog en dat scheelt je behoorlijk wat geld. Deze belasting voor personenauto’s werd onder andere berekend op basis van C02 uitstoot. Daardoor vallen elektrische voertuigen onmiddellijk af.

Besparen op brandstof

Je wordt er misschien wel dol van als werkgever. Jaarlijks betaal jij je helemaal scheel aan brandstoffen. Maar met een laadpaal voor de deur en enkel elektrische voertuigen betaal je helemaal niks meer aan brandstof. Alleen de kosten voor de stroom. Maar die wek je weer op met de zonnepanelen boven op het dak van jouw kantoor.

Lokale subsidies

Jij hoeft als ondernemer niet altijd de volle mep te betalen als het gaat om elektrische voertuigen. Zo zullen sommige gemeentes en provincies de komst van elektrische voertuigen willen stimuleren. Een elektrische laadpaal kan je bijvoorbeeld gedeeltelijk betalen met een subsidieregeling.

Beter milieu

Uiteindelijk moeten we het ook een beetje willen doen voor de toekomst van onze bedrijven. Want waar de wereld kapotgaat willen we dit zien te voorkomen. Nog een reden dus om te kiezen voor elektrische voertuigen voor de deur van jouw kantoor.

Hoe kan ik een laadpaal krijgen voor mijn kantoor?

Jij hebt besloten om een elektrische voertuigen aan te schaffen voor de zaak. Maar nu komt het belangrijkste en dat is het opladen van deze voertuigen. Zo is het voor de meeste bedrijven heel gemakkelijk mogelijk om een laadpaal te installeren voor het kantoor op de parkeerplaats. Er zijn bedrijven die alles voor je uit handen nemen. Denk hierbij aan een alles in één oplossing. Je hebt de zakelijke laadpaal, de laadpassen worden geregeld en ook her onderhoud.

Wil jij meer weten over zakelijk rijden en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf? Bekijk dan eens dit artikel.

contentventures.nl

Een cartridge en toner, wat zijn de verschillen?

Previous article

Hoe worden tapijten gemaakt?

Next article

You may also like

More in Parkeren